Fabric Chocolate – Szeleczky-Takács Viktória

Fabric Chocolate – Szeleczky - Takács Viktória

Tvből a csokoládégyárba

Szeleczky-Takács Viktória életét a művészet és az alkotási vágy gyerekkorától végigkísérte. Viki csomagolástervezőnek készült, majd végül kommunikációs szakra került, ahonnan hamar a televízió világában találta magát televíziós szerkesztőként, azonban az alkotási vágyát munkája mégsem elégítette ki. 2010-ben aztán egy forgatás folyamán talált rá a csokoládékészítés világára, ami rabul ejtette őt, a többi pedig már történelem!

Viki a megfelelő magyarországi képzés hiányában magát kezdte edukálni, workshopokra, gyárlátogatásokra jelentkezett, míg végül 2012-ben hivatalosan is útnak indult a Fabric Chocolate. A márka csokoládéi a kakaóbabtól a csomagolásig a művész kezei között készülnek el. Viki szinte megszállottként kutatja a legjobb minőségű kakaóbab lelőhelyeket, a legkiválóbb fűszereket és gyümölcsöket, saját bevallása szerint van, hogy egy-egy hozzávaló beszerzése akár hónapokig is eltart amíg a tökéletes beszállítót meg nem találja.

Fabric csokoládé
fotó: fabriccsoki.hu

Az ehető műalkotások

Fabric – azaz szövet vagy textil. Viki munkájának meghatározó részei a különböző részletgazdag textil és csipke nyomatok. A Fabric Chocolate termékeinek különlegessége nem csak a felhasznált alapanyagok kiváló minőségében és az egyedülálló ízekben rejlik! Minden tábla csokoládé egy műalkotás, amely nem csak az ízlelőbimbóinkat, de a szemünket is gyönyörködteti. Már a csomagolás is magával ragadó, azonban a legapróbb részletekig megtervezett dobozok még csak sejtetik, hogy valami igazán egyedülálló dolgot tartunk a kezünkben. A különféle csipke és textilnyomatokkal, virágokkal és madarakkal díszített Fabric Chocolate csokoládékat szinte sajnálja az ember megkóstolni, pedig az igazi varázslat csak ott kezdődik! Lágyan olvadó mégis átütően kakaós csokoládé, amit különleges fűszerek, a tonkabab, a matcha tea vagy éppen a füstölt tengeri só tesznek felejthetetlenné, mindezt a tökéletes édességi szinttel kiegészítve.

A KraftKamra kínálatában

A Fabric Chocolate csokoládéi már több mint 27 nívós nemzetközi versenyen szereztek dobogós helyezést, kínálatunkba olyan kiemelkedő termékeket választottunk, mint a fahéjjal és citrommal megbolondított fehércsokoládét, amely többek között az International Chocolate Awards-on első helyet zsebelt be; Az egyik KraftKamra kedvencet, az elképesztően krémes Viento tejcsokoládét mandulaolajjal és karamellizált kakaóbabbal, amely 2016-ban az Academy Of Chocolate versenyen arany érmet nyert, vagy egy abbahagyhatatlan ropogós finomságot, egy Chai lattés kávédrazsét, ami 2019-ben szintén dobogósként végzett az Academy of Chocolate Awards-on!

És még sok más finomságot! Böngésszétek hát további kínálatunkat a Fabric Chocolate-tól, vagy a többi különlegességet, amit egyenesen nektek válogattunk össze, az ország legkülönlegesebb kistermelőitől!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
Scroll to Top