HOHOHOO! Exkluzív interjú a Mikulással! 

HOHOHOO! Exkluzív interjú a Mikulással!

A nappalok rövidebbek, az idő egyre hűvösebb, mi pedig már alig várjuk a szezonhoz tartozó ünnepeket, jeles napokat. Szerencsére a KraftKamra csapatának még sikerült elcsípnie egy igazi sztárvendéget a nagy hajtás előtt, így exkluzív interjúnkban nem mással, mint az egyenesen Lappföldről érkező Mikulással beszélgettünk.

KraftKamra: Nagyon köszönjük, hogy elfogadtad a  meghívásunkat, és hogy szántál egy kis időt a KraftKamra közösségére. Milyen volt az ide vezető út, hogy utaztál?

Mikulás: Az utazás remek volt, bár a rénszarvasok valamiért nehezebben bírták a strapát a megszokottnál, még nekik is fel kell pörögniük az ünnepek előtt, Miklós napig nincs megállás! Szerencsére Rudolf, a rangidős szarvas mindenkit motivált az út során, így zökkenőmentesen ideértünk a Kamra bázisához. Az mondjuk elég bosszantó, hogy itt a Perc utcában alig tudtunk megállni ezzel a nagy szánnal, de aki esetleg a személyes átvételt választaná a KraftKamra csomagjai mellé, azt ez ne tántorítsa vissza!

KK: Ha már csomagok, és KraftKamra… reméljük csak jókat hallottál rólunk!

M: HOHOHOO, hát persze! Egész évben figyeltem, hogy milyen szorgosan dolgoztok, és ennek meg is lett az eredménye! Sikerült felkutatnotok az ország minden zeg-zugából az izgalmasabbnál izgalmasabb termelőket és portékájukat, de el ne szaladjon veletek a ló, jövőre is akad ám bőven feladatotok! Azt is hallottam, hogy most új ajándékcsomagokkal készültetek a publikumnak, az én nagy kedvencem a Nagykarácsony és a PRÉMIUM bor ajándékcsomag, de garantáltan mindenki megtalálja a neki tetsző válogatást, szép munka!

Azonban tudjátok, a Mikulás mindent lát, így nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy ilyen sokáig megvárakoztattátok a nagyközönséget ennek a rengeteg válogatott termelői különlegességnek a publikálásával, így emiatt biztosan landol egy virgács a csizmátokban!

KK: Köszönjük a bókot, mi is alig várjuk a jövő évet, rengeteg újdonsággal készülünk! Na de ne szaladjunk ennyire előre! Hallottuk, hogy idén te is KraftKamra kedvencekkel töltötted meg a zsákod! Miket találunk a puttonyodban?

M: Van zsákomban minden jó, hiszen most összeválogattam a KraftKamra kedvenceimet egy csomagba, úgyhogy ezeket cipelem magammal tovább az utam során. Na de mi is lapul a puttonyomban? 

  • A legkedvesebb ünnepi hangulatot idéző BeSweet – BeOriginal étcsokoládém amiben a narancs friss, mégis lélekmelengető aromája és a gyömbér pimasz pikánssága sosem okoz csalódást.
  • A kihagyhatatlan Kertünk Kincsei Fehér vajasalma dzsemem, amit a fahéj és egy csipet vanília fűszerez meg, ráadásul tele van vitaminokkal!
  • Végül pedig a dolgos munkanapjaim sztárja, a Mendula Chocolate lover granolám, amivel garantáltan jól indul minden reggelem, hiszen összetevőinek köszönhetően hosszantartó energiával indít neki a napnak! 

Ha jól tudom (márpedig én mindent tudok!), akkor most ezt az összeállítást meg is lehet vásárolni a KraftKamra webshopjából, de csak, hogy lássátok kivel van dolgotok mindezek mellé csempésztem nektek még egy extra ajándékot, ami nem más, mint egy VAYAGE zokni, hogy ne fázzon a lábatok ebben a zord időben sem!

Figyelem! A kedvenceim csak limitált számban érhetőek el, és ami a legfontosabb: ha december 1-ig rendelitek meg, akkor garantáltan a csizmátokban találjátok ezt a sok finomságot december 6-án!

KK: Köszönjük a gyors interjút, a rénszarvasokat és a manókat pedig üdvözöljük!

Ti pedig ne feledjétek, a Mikulás ünnepi csomagjai már a polcokon, de siessetek! Ajánlatunk csak a készlet erejéig érvényes!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
Scroll to Top