Szállítási információk

A KraftKamra az országos lefedettség és rövid szállítási határidők betartásának érdekében a GLS Futárszolgálattal dolgozik. Amikor rendelésed leadod, az általad preferált fizetési opció kiválasztása után csomagodat a lehető leghamarabb összekészítjük, majd átadjuk a GLS futárszolgálatnak, aki 1-2 munkanapon belül házhoz szállítja neked. A szállítás átfutási ideje a rendelés feldolgozásával együtt összesen általában 2-3 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben a szállítási idő valamilyen okból meghosszabbodna, az általad megadott elérhetőségek valamelyikén felvesszük veled a kapcsolatot!
A KraftKamra webshopban nincs minimális rendelési érték!
  • A szállítási költség házhozszállítás esetén 1990 Ft rendelésenként, 18 000 Ft felett pedig országszerte ingyenesen szállítjuk csomagodat!
  • A szállítási költség GLS csopagpont esetén 1270 Ft rendelésenként, 18 000 Ft felett pedig országszerte ingyenesen szállítjuk csomagodat!
  • Az utánvét díja 250 Ft., ha ezt a fizetési módot választod.
  • Lehetőséged van személyes átvételre is, minden hétköznap 10-15 óra között Budapesten, a Perc utca 2. szám alatt. 

A szállítás folyamata:

1. A kiszállítás előtti napon a GLS automatikusan emailben értesít majd a másnapi kézbesítésről.
2. A kiszállítás napján reggel a GLS automatikusan emailben értesít a kiszállítás időpontjáról egy 3 órás időablakot megadva, amikor a futár érkezni fog hozzád.
3. A futár a megadott idősávban, a rendeléskor megadott címen megpróbálja a kézbesítést.
4. Amennyiben az utánvétes fizetést választottad, bankkártyával és készpénzzel is tudsz fizetni.
5. Ha valamiért nem talál a megadott címen a futár, akkor mégegyszer újra fogja próbálni a kézbesítést a következő munkanapon. Ezekről emailben fogsz értesítést kapni a GLS-től.
 
Ha bármilyen kérdésed merülne fel a rendelés előtt vagy akár a szállítás után a termékkel kapcsolatban kérdésed van, esetleg ha panasszal élnél, akkor keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat az info@kraftkamra.hu email címen!
A KraftKamránál fontosnak tartjuk, hogy termékeinket a lehető legrövidebb ellátási láncon keresztül, minimális károsanyag kibocsátással, környezetbarát módon juttassuk el kamrádba. A környezettudatosság jegyében a szállításhoz használt dobozaink újrahasznosított papírból készülnek, papír ragasztószalaggal zárva, természetes térkitöltövel védve termékeidet! Kérünk te is segíts nekünk fenntarthatóan üzemelni azzal, hogy a papírcsomagolást, üvegeket az előírt módon újrahasznosítod!
köszönjük! – A KraftKamra csapat
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
Scroll to Top