Kik vagyunk mi?

Termelői webshop

KraftKamra – termelői webshop

A különleges ízek és minőségi termékek iránti rajongás, számtalan kalandos út, és egy sokszínű, lelkes csapat vezetett oda, hogy 2021-ben megfogalmazódott bennünk egy termelői webshop, a KraftKamra ötlete.

Hazánk megannyi zegzuga tele van olyan kistermelőkkel, akik kiváló minőségű, kézműves kincseket készítenek, tele szeretettel, odafigyeléssel és szakértelemmel, nagy többség viszont sosem jut el a nagyközönség felé egyebek közt az infrastruktúra, a megfelelő marketing és platform hiányában. Mi ezeket a korlátokat szeretnénk áthidalni és a kistermelői kincseket hazánk különböző szegleteiből a nagyvárosi vásárló ajtajáig eljuttatni.

Ugyanakkor fontosnak tartjuk azt is, hogy a vásárlók ne csak a termékeket, hanem a mögöttük lévő történetet, magukat a termelőket, a csodás tájat is megismerhessék. Amikor a KraftKamra kínálatából választasz, biztos lehetsz benne, hogy vásárlásoddal a hazai kistermelőket támogatod és kiváló minőségű termékeket vásárolsz, mi pedig garantáljuk, hogy kincseid a lehető legrövidebb időn belül, egyenesen a kamrádba szállítjuk!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
Scroll to Top