Fokos Gin – Ódor Alex

Ódor Alex - Fokos Gin

A Fokos Gin egy vadiúj, kortárs minőségi magyar gin, amely büszkén hordozza magán és magában a magyar vidék értékeit.

A fokos-sztori

Ódor Alex vagyok és kajáról nyergeltem át a piára. Nekem mindkettő bejön, de inni azért valahogy mégis vidámabb elfoglaltság. Mindössze kb. két éve találkoztam először a ginnel. Nem emlékszem pontosan, hogy milyen márka volt, de az nagyon megmaradt, hogy bejön ez a gin-tonic téma. Finom volt, friss és másnap nem voltam tőle beteg. Azóta megittam jó néhány gintót, mindenféle arányban, meg kipróbáltam mindenféle márkát és azt hiszem, hogy a gin-tonicban rátaláltam arra az italra, ami másnap nem kér vissza tőlem semmit.

Láttam benne a lehetőséget és arra gondoltam, hogy megcsinálom a környék legfinomabb ginjét. Gyorsan csokorba szedtem és magam mellé ültettem olyan embereket, akik mind profik a saját területükön és elkezdtünk dolgozni.
Együtt hihetetlenül messzire jutottunk: saját receptúrát alkottunk, amelyet az ország egyik legjobb lepárló-művésze töltött végül a poharainkba. Régebb óta foglalkozik párlatokkal, mint amióta én élek, 30+ éve gyakorolja a minőség palackozását. 

A legkiválóbb kreatívok tették papírra, majd címkére az érzést, amit aztán az első kortynál mindenki érezhet: a Fokos a te gined!

Annyira jól sikerült, hogy úgy gondoltam, ezt másnak is megmutatom és hogy éppen nem volt más dolgom, hát forgalomba hoztam. Így vagyok én most itt, ti pedig azelőtt, hogy Fokost kóstoljatok.

Egészségünkre!

Termékek

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
Scroll to Top