Kertünk kincsei – B. Fekete Ágnes

Kertünk Kincsei – B.Fekete Ágnes

Főszerepben a természetesség

A szupermarketek, ipari méretekben termelt gyümölcsök és többéves lejárati idővel rendelkező termékek világában szinte üdítő olyan kincsekre találni, amelyek tradícionális módszerekkel, háztáji alapanyagokból, vegyszermentesen készülnek. A Kertünk Kincsei pedig pont ilyen különlegességeket nyújtanak, így gondolkodás nélkül csaptunk le a lehetőségre, hogy személyesen is megismerkedhessünk ezeknek a különleges termékeknek a megálmodójával és egyben főszakáccsal, Bereczkiné Fekete Ágnessel.

A konyhától az üzemig

Ági természetgyógyászattal foglalkozik, így számára és családja számára az egészségeséletmód, a vegyszer és adalékanyag mentes étrend évtizedek óta a mindennapok normája. A család saját kertjéből és a környékbeli kis gazdaságok gyümölcseiből, zöldségeiből minden évben több száz üveg lekvárt, szörpöt, zöldségkrémet készít a családnak, természetesen mindenfajta adalékanyagok és tartósítószerek felhasználása nélkül.

A saját felhasználású finomságok történetében a koronavírus járvány sorsfordító jelentőségű volt. A járvány mindannyiunk életére kissebb vagy nagyobb mértékben negatív hatással volt, ezalól Ági sem volt kivétel, akinek a természetgyógyász praxisát a korlátozások miatt ideiglenesen be kellett zárnia. Ekkor jött az ötlet, hogy az egyébként is elkészítendő házi finomságokból többet készítsenek, és piacra dobják, először az ismerősök és a környékbeliek között. Ági elmondása szerint, az 500 üveg extrában készült kincs pillanatok alatt elfogyott, és ez az élmény tette egyértelművé számukra, hogy ezzel igenis érdemes foglalkozni, megszületett a Kertünk Kincsei.

A recept: Organikus alapanyagok, kíméletes feldolgozás és rengeteg szeretet

A többi pedig már történelem! A Kertünk Kincsei termékek mind saját termesztésből vagy organikus gazdálkodásból származó gyümölcsökből, zöldségekből fűszerekből készülnek. Az elkészítés során semmilyen mesterséges adalékanyag nem kerül a termékekbe, a feldolgozásnál pedig a tradicionális hosszas főzés és magas cukortartalom helyett a vitaminok és tápanyagok megőrzése érdekében minimális ideig, alacsony hőfokon, lehetőleg méz vagy kevés cukor felhasználásával készülnek.

A KraftKamra kínálatában

Kamránkba olyan kincseket válogattunk mint például a Mézes Málnaszörp, amely a maximális tápanyagtartalom megőrzésének érdekében hideg előállításos metódussal készült, hozzáadott cukor nélkül, termelői akácmézzel édesítve; egy igazi kuriózum, a Zöldparadicsom Dzsem, amely egy különleges Új-Zélandi recept alapján készült lekvár; vagy a szívet melengetően zamatos Padlizsános Zakuszka, amely tele van zamatosabbnál zamatosabb zöldségekkel és füstös aromákkal!

És még sok más! Böngésszétek hát a kínálatunkban megtalálható Kertünk Kincsei finomságokat és a többi kincset, amit csak nektek válogattunk az ország legkülönlegesebb pontjairól!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
Scroll to Top